Lidmaatschap

ALS U LID WILT WORDEN VAN DE SCHIETVERENIGING.....

Wanneer u interesse heeft om lid te worden van de Schietvereniging Meliskerke, kunt u onze vereniging drie keer zonder verdere verplichtingen bezoeken. In die drie keer kunt u, onder deskundige leiding, kennis maken met de onderdelen die op onze vereniging geschoten kunnen worden, zoals bijvoorbeeld Luchtgeweer of Pistool, Klein Kaliber Geweer, Klein Kaliber Karabijn. De vereniging beschikt over deze wapens waar u onder begeleiding gratis gebruik van kunt maken. Op de vereniging wordt ook met groot kalibers geschoten. Hiermee kunt u desgewenst later kennis maken. (zie Circulaire Wapens en Munitie) Breng altijd een geldig legitimatiebewijs mee bij bezoek aan ons clubgebouw.

 

Op dit introductiefilmpje kun je bekijken hoe de procedure verloopt bij een bezoek aan de schietaccomodatie.
 

 

Aanmelden

Een ieder mag 3 keer onder begeleiding komen schieten bij onze vereniging met een verenigingswapen van de 1e categorie. Daarna kan je jezelf volgens onderstaande regels aanmelden.

De inschrijving verloopt via het secretariaat. Wat heeft u hierbij nodig?
Een geldig legitimatiebewijs
Eén recente pasfoto
Bij inschrijving wordt ook de "eigenverklaring" ingevuld. Aansluitend zal de verklaring VOG worden aangevraagd bij de gemeente van uw woonplaats.

De tijd tussen aanvraag en lidmaatschap kan 6 tot 8 weken duren, in deze tijd moet je regelmatig komen schieten om herkenbaarheid van nieuwe leden te verhogen en om instructie in wapengebruik te krijgen.
Nog vragen? Benader een bestuurslid, of stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Entreegeld en contributie loopt via onze penningmeester. 

Na acceptatie en goedgekeurde VOG wordt uw Licentie aangevraagd bij de KNSA en gaat het lidmaatschap in van onze vereniging. U krijgt dan ook gratis abonnement op de "Schietsport" van de KNSA.

Uw gegevens zullen zorgvuldig worden behandeld ...

 

Contibutie

Jeugdleden (12-16 jaar) contributie is inclusief lidmaatschap van de KNSA. (verplicht) € 20,-
Jeugd / senior (17-20 jaar) contributie is inclusief lidmaatschap van de KNSA. (verplicht) €50,-
Seniorleden (21 jaar en ouder) contributie is inclusief lidmaatschap KNSA. (verplicht) €105,-
Gastleden € 75,- ( deze zijn lid van een andere vereniging maar willen ook bij ons schieten en betalen via andere vereniging al KNSA lidmaatschap)
Let op het inschrijfgeld bij de KNSA is €42,50 en komt er nog eenmalig bij!

De contributie wordt door automatische incasso geïnd. U dient hiervoor, gelijk met het aanmeldingsformulier, het ontvangen incassoformulier ingevuld en ondertekend mee te sturen.

 

Kluis huren van de schietvereniging

Het huren van een wapenkluis op de vereniging is handig, maar niet verplicht.
Bij de huur van een wapenkluis krijgt u ook de beschikking over een munitiekluis.

 

Munitie en schietkaarten

Munitie voor verenigingswapens en de bijbehorende schietkaarten zijn bij ons verkrijgbaar. Indien u niet beschikt over een wapenverlof met aantekening voor de betreffende munitie zal de niet verschoten munitie door ons worden ingenomen.

De vereniging houdt zich het recht voorbehouden om verhogingen van de KNSA zonder goedkeuring van de ledenraad door te voeren.