Rabo ClubSupport 2019

Rabo ClubSupport wat is het? Voorheen Rabobank Clubkas Campagne. Hiermee stelt de Rabobank Walcheren/Noord-Beveland ook dit jaar een deel van de winst beschikbaar voor ondersteuning aan lokale (sport)verenigingen en maatschappelijke instanties. Zodat we kunnen blijven doen wat we nu al doen.

Hoe werkt het? Als lid van jouw Rabobank kun je vanaf 27 september stemmen op jouw favoriete vereniging of stichting. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je straks jouw stem uit kunt brengen. U kunt ons vinden onder Schietver. Meliskerke  categorie DUURZAAMHEID!

Wat valt er te verdelen? Dit jaar is er € 165.000 te verdelen over de deelnemende verenigingen/instanties. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

Wanneer? In de periode van 27 september tot en met 6 oktober 2019 kan iedereen zijn stem weer uitbrengen.

Kan Schietvereniging Meliskerke ook dit jaar weer op uw stem rekenen?

Tip: Stuur deze mail door naar familie of vrienden die geen lid zijn van de Schietvereniging Meliskerke, maar misschien nog een stem over hebben voor onze vereniging zodat de Meliskerkse Schietvereniging zo hoog mogelijk scoren in de Rabo ClubSupport.

Aangezien er ook dit jaar weer veel verenigingen/instanties meedoen zullen we alle stemmen hard nodig hebben!