Onderlinge wedstrijd 2018 KKK 50m liggend S.V. Meliskerke

Sinds 2015 schieten alle leden van S.V. Meliskerke een 4 onderlinge wedstrijden per jaar, verdeeld over de kalenderkwartalen.
Om hier wat meer wedstrijdelement en onderlinge competitie in te krijgen willen we hier, evenals 2017, een echte wedstrijd van maken in de klasse Klein Kaliber Karabijn 50 meter liggend met PRIJZENGELD voor de nummers 1, 2 en 3 in de ranking over het jaar 2018.

Hoe gaat dit in zijn werk:

Deelname is vrijwillig, dus eenieder die liever niet meedoet schiet gewoon zijn onderlinge wedstrijd 4 x per jaar in de klasse naar zijn/haar keuze.

Deelnemers aan de Onderlinge wedstrijd 2018 KKK 50m liggend S.V. Meliskerke betalen € 10,- inleggeld. Het inleggeld wordt beheerd door de penningmeester.

Deelnemers schieten hun 4 wedstrijdenrondes, bestaande uit 2 series van 10 schoten per kwartaal, op een datum naar keuze en laten de score opnemen door de dienstdoende baancommandant in het registratiesysteem van S.V. Meliskerke.

Minimaal één maal per kwartaal wordt de tussenstand, opgemaakt uit het registratiesysteem van S.V. Meliskerke openbaar gemaakt zodat elke deelnemer zich op de hoogte kan stellen van zijn/haar actuele ranking.

Op de jaarvergadering 2019 wordt de einduitslag bekend gemaakt en ontvangen de nummers 1, 2 en 3 van deze uitslag hun prijzengeld.

Het prijzengeld bestaat uit het inleggeld van alle deelnemers aan deze wedstrijd volgens onderstaande verdeling:
Winnaar 50 %
2e plaats 25 %
3e Plaats 15 %
Clubkas S.V. Meliskerke 10 %

Dus hoe meer deelnemers, hoe hoger de prijzenpot!

De Onderlinge wedstrijd 2018 KKK 50m liggend S.V. Meliskerke wordt geschoten volgens KNSA Schiet- en Wedstrijdreglement Deel III, versie 01-10-2015, Hoofdstuk 17 Klein Kaliber Karabijn, op de bekende 50 meter karabijn-kaarten te verkrijgen bij het telbureau.

Opgeven kan via de intekenlijst op de schrijversbalie bij Marco Janse, persoonlijk of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.